Se oli kaverin kaveri joka tarjos ensimmäistä kertaa. Budia muistaakseni. Ei mitenkään harvinaista siis, monihan sitä on ainakin kerran kokeillu. En polttanu röökiä, enkä polta röökiä nytkään, niin ne henkäsyt ei kovin kivalta tuntunu, enkä niin ollen sitä oikein sitten osannukkaa teietenkään heti polttaa/"käyttää". Seuraavilla kerroilla sitä sitten oppi. Ja se että miks niitä seuraavia kertoja sitten tuli.. Mä oon kai aina tykänny kokeilla kaikkee kiellettyä (niinkun teinit noin yleensä, kun sillon olin itekkin siinä ikäluokassa..) Luonteeseeni kun kuuluu kokeilun ja seikkailunhaluisuus:) Mikä ei tietty ollu kauheen hyvä siinä tilanteessa! 

*HALUUN MUUTEN SANOA, ETTÄ EN MITENKÄÄN, EN TODELLAKAAN YHTÄÄN, HALUA KANNUSTAA KETÄÄN KÄYTTÄMÄÄN.. kun en nyt oo varma saako tänne tämmösiä kirjotella, tai puhua asioista niitten nimellä.. :o Hope so.*

Mutta siis, back to pisnis..

Siitä sitten jatkettiin erinnäisillä mielialalääkkeillä pitkänki aikaa. Lopulta sitten tuli alotettua tekkenit, vireniukset, eemelit sun muut. Eemelit on muuten ollu parhaita, harmi vaan kun niitä paikallisissa kuvioissa, tai meidän piireissä ainakaan, tulee harvalti vastaan:( Kukkaa en käytä enää juuri millonkaan, ei oo ollenkaan mikään suosikki.

Ennen piikkihommia otin suun kautta mikäli mahdollista, tai vedin viivoja. Jossain vaiheessa värkit tuli mukaan ja niillä sitä on sitten menty pääasiassa. Kamalaa miten ihan vaan siihen pelkkään tekniikkaankin jää koukkuun.. Haluais tökkiä ihan kaiken. Vaikka pelkkää vettä paremman puutteessa.

Mä voin harmikseni sanoa ihan rehellisesti, että Rakastan niitä. Aineita. Surullista.. kai. Niistä ei tuu juomisen kaltaista krapulaa, ne ei lihota. Huonoa on kalliihko/kallis hinta, rahaa ei enää jää mihinkään muuhun. Viimesetkin sentit kyllä tietää tarkotuksensa. Ja pikavippikierteessä ollaan, yllätys. Mutta en valita, mitä muuta muka ees haluaisinkaan ostaa? Enpä oikein mitää.

Ja viekkarit on tietysti vittumaisia.. fyysisiä kipuja pahemmat olot on aina ne päänsisäiset tuntemukset. Miten sitä voikin niin tuntea kuolevansa pelkkään ahdistukseen. En mä refloista joka päivä kärsi, kun en edes pääse käyttämään joka päivä. Ei oo varaa semmoseen. En mä niin koukussa ole, et se raha ois revittävä vaikka perseestä jokaselle päivälle, jotta sais edes vähäsen oloja päälle. Ihan positiivista se siis, etten ole niin syvällä:)

Seuraava kuulostaa varmasti jonkun mielestä pöyristyttävältä puolestapuhumiselta; mutta musta tuntuu et pian alkoholistitkin älyää vaihtaa näihin.. miljoona kertaa parempiin oloihin! Useimmista näistä olosista ei edes mee lähellekkään niin sekasi kun perseitten vetämisestä. Poikkeuksena tietty hallusinaatioita aiheuttavat mömmöt ja kukkaset.. Mutta mua ei sellasten käyttö niin kiinnostakkaan, en kai sitten tykkää loppujen lopuks ollakkaan ihan älyttömän kuutamolla kuitenkaan.

Huomenna pääsee taas radalle, eräs juhla tilaisuus kun sitä vaatii:) Täytyy kyllä näön vuoks ottaa pari hörppyä holiakin.. :/