..päättyi vähän ajoissa. Oltiin kuulema ihan silminnähden "jotain otettu" niin meitä ohjailtiin siitä sitten ulospäin useaankin otteeseen.. siis ei mitenkään spektaakkelimaisesti, eikä ilmapiiri mikään niinkään agressiivinen ollut. Mutta vituttamaan alko kyllä aika kohtalaisesti, ja nyt jälkeenpäinkin. Koska me ei todellakaan oltu häiriöksi kenellekkään, ja ei se nyt saatana kenenkää koko juhlia pilaa jos vahingossa saatoin notkahtaa kirkon penkissä.. taikka ruokapöydässä:D :( Se viinilasi vaan ois pitänyt jättää väliin, ei nimittäin tainnu sopia koktailiin. Meijän kyyti lähti sitten jo jossain ysin kieppeillä - ei vain tän jupakkasen takia, vaan kyseiset vanhemmat herrat ja rouvat halusivat poistua aikasemmin koteihinsa.

Myönnän kyllä että saatoin kiukutella siinä lähtemis vaiheessa aika lapsellisen törkeästikkin, kun en sanonu kellekkään niille mitään enkä edes vilkaissut heihin päinkään :( Hävettää toki hieman. Saa nyt sitten nähä kuinka paljon tulee ripitystä perästä päin.. Ja sen herrasväen kanssa asioinnin jatkossa saa ilmeisesti unohtaa ainakin joksikin aikaa :( Eipä kotimatkalla sitte iskenykki niiiiin kitkut, ois kelvannu mikä vaan.. mutta asumistukikaan ei ollu vielä tullu niin minkäs teet. Nukkumaan mentiin ihan mukavasti kuitenkin.

Jäi siitä tilaisuudesta pari uutta mukavaa tuttavuutta, toivottavasti yks erittäin kiinnostava kontaktikin nimittäin.. vois huomenna maanantaina soitella ko on tilipäivä! ;P

Yyh, vanhat meikit vielä päässä, suihkuun pitäis koittaa kontata. Mutta taidan eka jotain syödäkkin ja nukkua pikkuisen :)